IT betörésteszt - IT biztonsági vizsgálat


Igazolja szervezete informatikai rendszerének biztonságos állapotát! Végeztessen betörés tesztet adatbiztonsága érdekében, amely alapján a biztonsági szint megfelelőségét igazoló oklevelet állítunk ki.

A szakértőink által végzett vizsgálat objektív értékítéletet ad a szervezet informatikai biztonságért tett erőfeszítések hatékonyságáról.

A betörésteszt vizsgálat legfontosabb jellemzői: 

IT biztonság: betörésteszt folyamatábrája
  • függetlenség
  • objektivitás
  • szakértői csapat (CEH, CISSP, CISA)
  • nemzetközi ajánlások
  • kipróbált módszertan
  • igazoló oklevél

A betörésteszt menete

Az előkészítést követően végezzük el a betöréstesztet, amely nemzetközi ajánlásokon és sokszorosan kipróbált módszertanon alapul. A vizsgálat során felfedett súlyos/kritikus sérülékenységeket azonnal a megrendelő tudomására hozzuk és egyben konkrét megoldási javaslatot teszünk azok kijavítására. Miután a megrendelő elvégezte a javítást, egy ismételt ellenőrző vizsgálatot végzünk. Amennyiben az ellenőrzés igazolja, hogy a súlyos/kritikus sérülékenységek kijavításra kerültek, kiállítjuk a megfelelőséget igazoló oklevelet. A projekt lezárásaként átadjuk a „Betörésteszt vizsgálati jelentést”, amely a talált sérülékenységeket és az elvégzett vizsgálatokat tartalmazza.

Web alkalmazás betörésteszt

Web alkalmazás betörésteszt etikus hack módszerekkel
A vizsgálat első fázisában automatikus teszteket hajtunk végre scanner appliance segítségével. Ezt követi a kézi vizsgálat, melynek során teszteljük az automatikusan feltárt találatokat és a web alkalmazásban további biztonsági hibákat keresünk.

Mobil alkalmazás betörésteszt

iOS és Android mobil alkalmazások biztonsági átvizsgálása
iOS (Apple iPad, iPhone, iPod Touch) és Android mobil alkalmazásokon betörés tesztet végzünk etikus hack módszerekkel. A vizsgálat objektív módon feltárja az alkalmazások biztonsági hibáit, hiányosságait.

Wireless betörésteszt

WiFi biztonsági felmérés a PCI DSS követelményrendszere szerint
A PCI DSS követelmény rendszere kötelező jelleggel előírja a vezeték nélküli (WiFi) eszközök jelenlétének ellenőrzését. Ez abban az esetben is kötelező, ha nincs hivatalosan telepített WiFi eszköz a hálózatban.

IT hálózati betörésteszt

Biztonsági beavatkozás a vállalat IT rendszerébe a kritikus biztonsági rések feltárása érdekében
A betörés teszt alapvető IT biztonsági módszer, költséghatékonysága mellett, jelentősen hozzájárul az adott szervezet biztonságához, eredményességhez és hatékonysághoz.