CégtörténetMi a PROYET szó jelentése?


A proyet az ősi egyiptomi naptár egyik évszaka, a kitavaszodás, felvirágzás időszaka. A proyet évszak nagyjából január eleje és május eleje közé esett (az ősi naptárban 3 évszak volt). Ez a Nílus éves nagy áradását követő időszak, amikor a visszavonuló víz után jó minőségű termőtalaj maradt, ami ideális volt gabonafélék ültetésére és felnevelésére. Lehetőségek, tenni akarás, pozitív gondolatok...
A Proyet Consulting Szolgáltató Kft. informatikai és információbiztonsági auditori és tanácsadói szolgáltatások, valamint informatikai biztonsági megoldások szállításával foglalkozik.

A vállalkozás alapítói és meghatározó munkatársai több mint 20 éves informatikai és 10 éves információbiztonsági tapasztalattal rendelkeznek.

Szakértőink nemzetközi szakmai minősítések birtokosai

 •     CISA (Certified Information Systems Auditor)
 •     CISM (Certified Information Security Manager)
 •     CISSP (Certified Information Systems Security Professional)
 •     CEH (Certified Ethical Hacker)
 •     ISO 27001 Lead Auditor
 •     ITIL-F Certificate

Értékeink

 •     Függetlenség
 •     Objektivitás
 •     Elkötelezettség
 •     Jól képzett, tapasztalt szakértői csapat
 •     Hosszú távú partnerkapcsolatok
 •     Erős szakmai fókusz

IT biztonsági szolgáltatások

Fő szolgáltatási profilunk betöréstesztek, sérülékenység vizsgálatok elvégzése, amely tevékenységgel a biztonságos informatikai rendszerek kialakítását segítjük. Nemcsak a gyengeségeket tárjuk fel, hanem tanácsot is adunk azok kijavítására. Az európai piacon németországi leányvállalatunk – a Proyet Consulting GmbH – nemzetközi etikus hacker csapata kínálja ezeket a speciális ismeretek igénylő szolgáltatásokat.

A PCI DSS megfelelőségi szolgáltatásokat Európa vezető PCI tanácsadó vállalatával (TÜV-SÜD) közösen kínáljuk.

IT biztonsági megoldások

Az informatikai biztonság két kiemelten fontos területén – mint a technikai kockázatfelmérés és a mobil eszközök biztonsága – kínáljuk piacvezetők vállalatok megoldásait a magyarországi felhasználóknak:

A Proyet Consulting Kft. magyarországi partnere a Qualys cégnek, akik az informatikai rendszerek kockázatainak csökkentéséhez adnak professzionális sérülékenység és megfelelőség menedzsment megoldást.

A Proyet Consulting Kft. magyarországi partnere az AirWatch cégnek, akik mobil eszközök (okos-telefonok, tabletek) biztonságos használatához kínálnak professzionális megoldásokat.

2009 óta működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2008 Minőségirányítási rendszert. Szabályozott és ellenőrzött folyamataink révén cégünk garantáltan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink részére.

Előzmények

A Proyet Kft. jelenlegi tulajdonosai és vezetői 1990-ben alapították első vállalkozásukat a SCI-Modem Kft.-t. Ez a vállalkozás informatikai és telekommunikációs hálózati eszközök és megoldások szállításával, tervezési, telepítési valamint üzemeltetés-támogatási szolgáltatások nyújtásával foglalkozott. A SCI-Modem Kft. szállította és telepítette a MOL első országos adathálózatát, a MATÁV minősített beszállítója volt, továbbá számos nagyvállalat informatikai infrastruktúrájának kialakításában vett részt. 2003 végén a SCI-Modem Kft. többségi tulajdonrészét megvásárolta a Telindus Group nemzetközi vállalatcsoport. Ekkor jött létre a SCI-Modem Telindus Kft., majd a Telindus Magyarország Kft. Az akvizíciót követően a már meglévő és jól prosperáló hálózati és telekommunikációs üzletág működtetése mellett, kiépítettük az informatikai biztonsági üzletágat is. A távközlési, a pénzügyi és a kormányzati szektorban valósítottunk meg jelentős projekteket.
A Telindus Magyarország Kft. menedzsmentje és néhány informatikai biztonsági szakértője hívta életre a Proyet Consulting Kft.-t 2006-ban, azzal a céllal, hogy professzionális informatikai biztonsági szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtson a hazai és európai piacon

Kapcsolódó dokumentumok

Bemutatkozás: Proyet_bemutatkozas_2014jan.pdf
ISO9001-es megfelelőség: