RólunkMi a PROYET szó jelentése?


A proyet az ősi egyiptomi naptár egyik évszaka, a kitavaszodás, felvirágzás időszaka. A proyet évszak nagyjából január eleje és május eleje közé esett (az ősi naptárban 3 évszak volt). Ez a Nílus éves nagy áradását követő időszak, amikor a visszavonuló víz után jó minőségű termőtalaj maradt, ami ideális volt gabonafélék ültetésére és felnevelésére. Lehetőségek, tenni akarás, pozitív gondolatok...

A Proyet Kft.

A Proyet Consulting Szolgáltató Kft. informatikai és információbiztonsági auditori és tanácsadói szolgáltatások  valamint informatikai biztonsági megoldások szállításával foglalkozik.

Kiemelt szakterületünk az informatikai rendszerek átfogó sérülékenység vizsgálata, web és mobil alkalmazások betöréstesztje.

Küldetésünk

Az informatikai rendszerek és az információbiztonság területén valódi értéket adni a felhasználóknak, biztonságosabbá, használhatóbbá és kényelmesebbé tenni az informatikát.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az informatikát használó szervezetek, vállalatok számára kínálunk informatikai illetve információbiztonsági szolgáltatásokat, valamint olyan hatékonyan működő megoldásokat, amelyek segítségével elérhető és fenntartható az informatikai biztonság optimális szintje.

Kapcsolódó dokumentumok

Bemutatkozás: Proyet_bemutatkozas_2014jan.pdf