Elmúlt rendezvények


Informatika és biztonság - Proyet InfoDay 2014 - szakmai nap

Az AirWatch, a Qualys és a Proyet Consulting közös szakmai rendezvénye, amelynek fókuszában a mobil eszközök biztonság menedzsmentje és az informatikai rendszerek biztonsági vizsgálata áll.

A tanfolyami időpontja: 2014. szeptember 09. 8:45-tól 13:30-ig
Helyszíne: BANK CENTER, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.

TOVÁBB


Biztonságos programozás tanfolyam - egynapos szakmai továbbképzés

A Proyet Consulting Kft. meghirdeti a biztonságos szoftver fejlesztés módszereiről szóló egynapos tanfolyamát, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a web alkalmazások és a mobil alkalmazások biztonságos kódolási eljárásaival.

A tanfolyami időpontja: 2014. június 4. 9:00-tól 17:00-ig
Helyszíne: 1043 Budapest, Lóránffy Zs. u. 15/B., ARCADIA Irodaház, I. em.

TOVÁBB


ITBN - Informatikai Biztonság Napja

A kockázatkezelési megoldásaikról jól ismert Qualys Közép- és Kelet- európai igazgatója Marek Skalicky személyesen számolt be a Qualys sérülékenység elemzési technikájáról, amellyel a SANS TOP biztonsági kontroll listájának legfontosabb pontjaira találhatunk megoldást.

A rendezvény időpontja: 2013. szeptember 25-26.
Helyszíne: 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Aréna Pláza, Aréna Mozi


Web Security Seminar 2013 - Szakmai nap

Sikeresen megtartottuk a Proyet Consulting Kft. és a Qualys, Inc. közös szakmai rendezvényét, amelynek fókuszában a web fejlesztés és üzemeltetés biztonsági kérdései, valamint a web alkalmazások biztonsági ellenőrzési módszerei álltak.

A rendezvény időpontja: 2013. május 14.

TOVÁBB


Web alkalmazások biztonsága – Szakmai továbbképzés

Nagy érdeklődés mellett zajlott le 2012. március 8-án a "Web alkalmazások biztonsága" szakmai rendezvényünk. Köszönjük a résztvevők megtisztelő érdeklődését és a sok kérdést. A témakörhöz kapcsolódó szolgáltatásokkal állunk szíves rendelkezésükre.

A tanfolyami időpontja: 2012. március 8.

TOVÁBB