IT tanácsadás


.

Informatikai "szűrővizsgálat"

Egyszerű, gyors, lényegre törő, olcsó!
Célunk, hogy a Kis és közepes szervezetek számára is legyen elérhető informatikai rendszerük biztonsági ellenőrzése. A Proyet Kft. informatikai szűrővizsgálata gyorsan (max. fél nap) a lényegre koncentrálva ad képet a szervezet legfontosabb informatikai kockázatairól, a informatikai rendszer (technológia, architektúra, folyamatok, szabályzás) esetleges gyengeségeiről.

IT kockázatelemzés és audit

A pénzügyi felügyelet útmutatója és nemzetközi ajánlások szerint
Kockázatelemzés: a bevezetett kontroll rendszer és az alkalmazott gyakorlat elemzése abból a szempontból, hogy azok megfelelnek-e a tényleges kockázatok vezetői elvárások szerinti kezelésének. Audit: az előírt kontroll rendszer működési hiányosságainak feltárása, adott esetben részletes, mélyreható elemzésekkel.

IT biztonsági szabályzatok

Ami szükséges legyen meg: röviden, érthetően, célzottan
Számos szervezetnél szerzett tapasztalatok alapján vállaljuk az információbiztonsághoz kapcsolódó szabályzatok elkészítését, aktualizálását. A szabályzatok a biztonsági kontroll rendszer lényeges elemei, amelyeket a jogszabályi elvárások, a vállalati menedzsment elvárásai, valamint a kockázatelemzések és auditok eredményei alapján kell elkészteni.

Információbiztonsági Felelős

Ha kérdés van, gond van, legyen kit hívni
Nem minden szervezet engedheti meg magának a főállású információbiztonsági felelős alkalmazását. Szolgáltatásként kínáljuk a speciális szaktudással és gyakorlattal rendelkező munkatársaink rendelkezésre állását ügyfeleink igényei szerint.